Cinquè dia de Fòrum

Amb quatre dies de Fòrum a l’esquena, ja hem après que no cal llevar-se molt d’hora –fins ahir, a les 7 del matí perquè les activitats comencen a les 8’30– ja que, fet i fet, tothom va apareixent més enllà de les 9.

la Xarxa pels Drets dels Pobles al FSM de Dakar 2011

Avui però ha sigut un dia especial. Avui hem decidit constituir legalment la Xarxa Mundial dels Drets Col·lectius dels Pobles, hem fixat una agenda comuna d’activitats i campanyes, hem acordat la propera trobada (Kurdistan turc), hem aprovat la Declaració política de la Xarxa i, finalment, i molt rellevant, hem ampliat la xarxa amb un procés d’enfortiment de les relacions de confiança entre organitzacions de pobles de quatre continents (i el cinquè que falta, Oceania, amb possibilitats d’incorporar-ne una organització).

Resultat positiu, satisfacció per la feina (ben) feta per part de l’equip del CIEMEN. Per la tarda, i com a acte final de les activitats de l’espai dels drets colectius dels pobles, hem celebrat un acte de difusió de suport a la consulta de Barcelona Decideix, en el marc del Forum Social Dakar. Perquè cal mirar el món, decididament i sense complexos, sense oblidar però, la pròpia problemàtica nacional de la que en som corresponsables.

Anuncis

Deixa un comentari

Filed under Notícies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s